Gratis webinar!

Webinar: Op Koers!

Na veler verzoek organiseren wij samen met Debbie van Houten, speciaal voor de TIB-nieuwsbrieflezers, een kennissessie over het analyseren van resultaten. Debbie ontwikkelde de handige tool ‘Op Koers’. Deze helpt jou als intern begeleider samen met de leerkracht data betekenis te geven. Je kunt kijken naar de behaalde vaardigheidsscores op CITO-toetsen, de relatie daarvan met de referentieniveaus, de schoolweging, de signaleringswaarden ten opzichte van het landelijk gemiddelde, de schoolambitie, de relatie met de (voorlopige) adviezen en de verwachtingen van de leerkracht. Waar liggen kansen voor de kinderen en wat betekent dit voor het aanbod in de klas?

De sessie vindt plaats op dinsdag 15 maart 2022 van 13.00 - 13.45 uur, via Teams. Je ontvangt kort van tevoren de Teamslink per mail. 

Schrijf je hier direct in!

 

Kun je er niet bij zijn maar wil je toch graag meer info over deze tool? Kom dan naar de Week Intern Begeleider (WIB) in november 2022! Debbie is een van de sprekers en zal uitgebreid ingaan op deze manier van analyseren. Ga naar www.ibweek.nl en meld je aan!